Sil Ethard’s voor je dagelijkse huidverzorging

Mijn skincare lijn bestaat uit Forever young; een serum, Fresh beginnings; een cleanser en een dag- en nachtcrème.

Als naam voor mijn serum heb ik Forever young gekozen. Want een frisse, jeugdige uitstraling behouden; dat is toch het geheim van de ultieme schoonheid die elke vrouw wenst?
Een serum maakt tegenwoordig gelukkig steeds meer deel uit van de dagelijkse routine in huidverzorging. Dat is een goed verschijnsel, het toevoegen van een serum aan je dagelijkse routine is supereenvoudig en je staat versteld van het resultaat. Een serum geeft je huid een boost, en breng je aan op een goed gereinigde huid, na dag- of nachtverzorging. Zie het als een extra vitaminebommetjes voor je huid!

De cleanser van Sil Ethard’s heet Fresh beginnings

Dat is voor mij typerend; hoe je de dag begint met een frisse kijk op een nieuw begin van de dag en van je huid, door die te reinigen met een zachte cleanser, met milde fruitzuren. Je merkt meteen wat dat voor je huid doet! Het kost je een paar minuutjes om de basis te leggen voor een goede huidverzorging. In de ochtend en aan het eind van de dag. Vuil en onzuiverheden worden verwijderd, wat leidt tot een mooie, stralende huid. Zeker als je de cleanser combineert met andere producten, zoals je dag- of nachtcrème.

Meer informatie

Sil Ethard’s Exfoliation Toner heet Fountain of youth!

De naam zegt het al. Dezer exfoliërende toner heeft een peelende werking! Door de hoge dosering aan fruitzuren, verwijder je de dode huidcellen die zich gedurende de dag hebben opgebouwd. Door deze exfoliërende lotion in de avond aan te brengen, zal de nachtverzorging beter opgenomen worden. Hierdoor herstelt de huid zich beter gedurende de nacht, hetgeen resulteert in een frisse, jeugdige uitstraling ‘s morgens!

Meer informatie

Sil Ethard’s Beauty by day

Deze zachte, makkelijk aan te brengen dagcrème met de werkstof telosense, helpt bij het reduceren van de diepte en lengte van rimpels. De werkstoffen van de crème beschermen tegen schade aan het DNA door UVB stralen. Ook dragen ze bij aan het vertragen van veroudering van de cellen.

De werkstof telosense is is uitgebreid onderzocht door een aantal wetenschappers (waar ze ook een nobelprijs voor hebben gekregen), het onderzoek gaat over het aanpakken van de telomeren in de strijd tegen veroudering.

Meer informatie

Sil Ethard’s Beauty by night

Beauty by night nachtcrème doet zijn werk, zoals de naam het al aangeeft, in de uren dat jij ontspannen in je bed ligt. De werkstoffen hebben alle tijd om zo goed mogelijk te worden opgenomen en je huid soepel en stevig te maken. Een van de belangrijkste werkstoffen is telosense.

De werkstof telosense helpt bij het reduceren van de diepte en lengte van rimpels. Het beschermt tegen schade aan het DNA door UVB stralen en vertraagt de veroudering van de cellen.

Meer informatie

Toont alle 6 resultaten