Skincare by Sil Ethard’s

Cosmetische en medische kennis vormen de basis voor een vorm van huidverzorging van Sil Ethard’s die puur en eerlijk is, een selectie van de fijnste werkstoffen die enorm goed door de huid wordt opgenomen. Sil Ethard’s skincare staat letterlijk voor wie ik ben, net als mijn producten puur en eerlijk.

Maak kennis met…

Dagelijkse huidverzorging

Voor huidbehandelingen in de schoonheidssalon van Sil Ethard’s wordt sinds jaren gewerkt met betrouwbare, werkzame, hoogwaardige producten van diverse merken. Toch is er regelmatig de vraag welke producten klanten nu precies moeten kiezen voor de dagelijkse huidverzorging. Het antwoord heeft geleid tot de ontwikkeling van een eigen Anti-age skincare lijn, Sil Ethard’s.

Productsamenstelling door schoonheidsspecialiste en dermatoloog

Gecombineerd met jarenlange kennis en dermatologische expertise, is Sil Ethard’s skincare lijn geschikt voor alle huidtypes. De nieuwe lijn blijkt in het bijzonder voor de rijpere huid uitermate geschikt. Tijdens het ontwikkelingsproces is gekozen voor de beste werkstoffen die goed aansluiten bij een toegankelijke, dagelijkse routine in huidverzorging. Dit is belangrijk voor Silvana Ethard.

Trends

Wanneer we terugkijken naar de ontwikkeling in huidverzorging, bestonden behandelingen in schoonheidssalons vroeger vaak uit scrubs van perzikenpitjes en veelal, mechanische peelings waaronder de microdermabrasie. Deze waren een aantal jaren geleden de trend. Tegenwoordig zijn zorgvuldig ontwikkelde fruitzuren producten waar veel mee gewerkt wordt. Deze werkstoffen zijn ook aanwezig in de producten van Sil Ethard’s.

Dagelijkse routine

Wanneer je je huid elke dag goed verzorgt, dan zie en voel je dat meteen. Daarnaast is het begrijpelijk dat je door de overvloed op de markt aan crèmes, tonics en serums soms niet weet waar je moet beginnen. Je huidverzorging moet overzichtelijk zijn voor je, waarbij je ook geen uren in de badkamer wil doorbrengen. Sil Ethard’s skincare houdt daar rekening mee, de productlijn is eenvoudig te gebruiken en simpel toe te passen in de dagelijkse routine voor je huidverzorging.

Tests

Het lanceren van de Sil Ethard’s anti-age lijn was spannend vanaf het begin. Samen met een deskundig team van specialisten is in het laboratorium een goede mix samengesteld van de werkstoffen waar we graag mee werken. Pasten die goed bij elkaar? Zouden ze de gewenste resultaten brengen? De samenstelling werd verschillende keren bijgesteld, tot dat iedereen het er eens over was dat we uiteindelijk de allerbeste samenstelling hadden gevonden. Ook het testpanel dat is ingeschakeld voor het uitproberen van de producten was enthousiast. Ook daar bleek na uitvoerig testen dat de producten precies datgene deden waar wij als team op gehoopt hadden.

Sil Ethards’s skincare was klaar voor het grote publiek.