Een echte aanrader dus!

Ik ga sinds juli 2021 naar Skin&Senses. Ik heb jarenlang last gehad van veel onzuiverheden in mijn gezicht. Van donkere vlekken en puisten. Mijn wangen voelde net een kaasschaaf, heel ribbelig en ruw. Maar sinds ik hier bij Sylvana kom is mijn huid schoon, fris en zacht. Sylvana luistert goed naar je vraag en geeft daar eerlijk advies over. Ook welke behandeling zij gaat uitvoeren, legt zij tot aan de puntjes uit. Ze stelt je ook op je gemak. De producten die Sylvana gebruikt zijn ook van zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en heel blij dat ik haar gevonden heb. Ik ben inmiddels bijna 2 jaar verder en mijn gezicht is nog steeds schoon, fris en zacht. Een echte aanrader dus!

Één van de beste huidverzorging in mijn leven

Ik ben al 4 jaar vaste klant bij Silvana en dat is omdat ze heel erg goed is in haar vak. Ik kwam 4 jaar geleden bij Silvana aan met een onrustige huid en wist niet wat te gebruiken op mijn huid, Silvana heeft mij enorm geholpen met mijn huid en mijn huid is zichtbaar verbeterd en ze weet altijd wat ze doet en wat het beste voor me huid is. Sinds kort maak ik ook gebruik van haar nieuwe lijn ‘SIL ETHARD’S’ en dit is een van de beste huidverzorging die ik ooit in me leven heb gebruikt, ik heb hier echt nog een mooiere glow van gekregen en een zachte huid en krijg ook veel complimenten over mijn huid. Haar gezichtsbehandelingen zijn verfrissend en ontspannend waardoor je hier ook een top resultaat van terug ziet. Ook geeft ze goed advies en is het altijd super gezellig met haar. Ik ben super blij met haar en ze is echt een aanrader aan een ieder!

Mijn huid voelt stevig en zacht aan

Beauty overnight is een zachte creme die lekker smeert en niet vet aanvoelt. Mijn huid voelt stevig en zacht aan door het dagelijkse gebruik.

Je voelt je gelijk op je gemak

Voor het eerst bij Skin en Senses geweest voor een Peeling behandeling, en ben erg tevreden. Je voelt je gelijk op je gemak alsof je daar al vaker bent geweest. Het resultaat mag er ook wezen. Ik heb gelijk een vervolgafspraak gemaakt.